Nieuws

« Vorige - Volgende »

WonenCentraal start inschrijving huurwoningen Toor

25 oktober 2016 - 11:51  •  wonenCentraal  •  reacties

WonenCentraal start inschrijving huurwoningen Toor

Alphen aan den Rijn - Toor komt op het Stationsplein. WonenCentraal verhuurt hier 145 ruime huurwoningen. Er zijn 15 verschillende woningtypes. Alle woningen zijn per lift bereikbaar, hebben een balkon aan de buitenzijde van het gebouw en een eigen berging op de begane grond. Er is de mogelijkheid een parkeerplek te huren op de eerste verdieping. Op de begane grond van het gebouw komen commerciële ruimtes die de gemeente Alphen aan den Rijn verhuurt. De bouw van Toor startte vorig jaar in juli. De woningen worden naar verwachting in april 2017 opgeleverd.

Iedereen kan huren in Toor. De prijzen variëren van € 586,68 tot € 710,68. Het inkomen bepaalt de huurprijs. Voor hogere inkomens zijn er 30 vrije sectorwoningen voor de huurprijs van € 750,- per maand. Op WoningNet kunnen woningzoekenden reageren op totaal 3 huisnummers. De huisnummers met de bijbehorende plattegronden staan op www.wonencentraal.nl/nieuwbouw.

Inschrijven zonder computer
Geïnteresseerden, die geen beschikking hebben over een computer, kunnen tijdens de openingstijden of op afspraak bij wonenCentraal terecht. Voor de inschrijving is het inschrijfnummer van WoningNet Holland Rijnland en een geldig legitimatiebewijs nodig.

3D tour
Nieuw voor dit project is de 3-dimensionale tour. Geïnteresseerden kunnen alvast door de woning heen lopen. Ieder woningtype is ingericht met een voorbeeld interieur. De 3D-tour is te bekijken op de pagina van plattegrond van het gekozen woningtype op www.wonencentraal.nl/nieuwbouw.

Voor de eerste bezoekers van de informatiemarkt ligt een cardboard virtual reality bril klaar om de woning ook met een mobiele telefoon in 3D te bekijken. 

Fotograaf: Josh Walet
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.