Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woningen in Edelstenenbuurt klaar voor de toekomst

14 november 2016 - 11:17  •  wonenCentraal  •  reacties

Woningen in Edelstenenbuurt klaar voor de toekomst

Alphen aan den Rijn - WonenCentraal vindt het belangrijk om te investeren in energiezuinigheid. In en aan de woningen zijn nieuwe kunststofkozijnen met HR++glas, nieuwe dakramen, nieuwe radiatoren en nieuwe (geïsoleerde) borstweringspanelen geplaatst. Daarna is met een minimale investering ook dakisolatie aangebracht – hiermee bereiken deze woningen nu het energielabel A.

In drie fases
Het project is uitgevoerd in drie fases. Voor de zomervakantie heeft BAM Woningbouw de werkzaamheden inclusief kozijnen in alle woningen uitgevoerd. Na de zomervakantie werden de achterpaden opgehoogd en de riolering vernieuwd. Ook het funderingsherstel van drie woningen is na de zomervakantie afgerond. Als laatste heeft Van der Speld Bouw de dakisolatie in de woningen aangebracht. Nu zijn de woningen klaar voor de toekomst.

Bewoners tevreden
De bewoners zijn zeer tevreden met het project en geven het een 7,7 als rapportcijfer. Al direct na de plaatsing van de kunststof kozijnen spraken zij hun waardering uit over de betere, comfortabele woning.

Fotograaf: Josh Walet
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.