Nieuws

« Vorige - Volgende »

Netwerken bij VEBOA voor bouw- en vastgoedsector

21 november 2017 - 17:31  •  reacties

Netwerken bij VEBOA voor bouw- en vastgoedsector

Alphen aan den Rijn - VEBOA staat voor Vereniging van Bouw gerelateerde Organisaties in Alphen aan den Rijn. In de naam staat de O voor 'organisaties', omdat het niet alleen om ondernemingen gaat. De gemeente en corporaties spelen ook een belangrijke rol. De vereniging staat open voor mensen met een managementfunctie in bouwgerelateerde organisaties in Alphen.

De initiatiefnemers denken dat Alphen recht heeft op betrokken inspanningen en goede samenwerking van alle lokale bouwgerelateerde organisaties. "We hebben in Alphen aan den Rijn de komende jaren een forse bouwopgave. Er is leegstand van kantoren, daar liggen nu wel kansen voor transformatie. Op bedrijventerreinen zijn ook kansen voor transformaties. Biedt dat kwaliteitsgaranties? Is het voldoende om op langere termijn te voldoen aan de behoefte aan woningbouw? De uitbreidingsmogelijkheden raken op. Verder uitbreiden roept de nodige discussie op", aldus Erik Jung.

"De visies en discussies worden nu vaak in de media gevoerd door mensen die niet beroepsmatig betrokken zijn of kennis hebben op het gebied van vastgoed en/of ruimtelijke ordening. Laten we als deskundigen daar zelf ook een bijdrage aan leveren, van gedachten wisselen, kennis delen en krachten bundelen", vindt Jung. 

Bijeenkomst
Er zijn jaarlijks vijf bijeenkomsten gepland. De eerste bijeenkomst, dat het introductiefeestje van de VEBOA zal zijn, vindt plaats op dinsdag 21 november 2017 bij Maggie Blue, Hooftstraat 2 in Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: PR Maggie Blue