Nieuws

« Vorige - Volgende »

Myrthe Mylius bouwt aan carrière als fotografe

22 februari 2015 - 10:17  •  reacties

Myrthe Mylius bouwt aan carrière als fotografe

Alphen aan den Rijn -

Myrthe omschrijft haar eigen werk als ‘Fashion gerelateerd met een sexy touch’. Als voormalig model weet zij als geen ander hoe een foto geregisseerd moet worden om tot een optimaal eindresultaat te komen.

Bijzondere foto met BN-ers
Tijdens de opening zal een zeer bijzondere foto onthuld worden. Een fotografisch hoogstandje waaraan bekende namen hebben meegewerkt. Onder andere, Kim Kötter, Ernst Daniël Smit, Bobbi Eden, Jamie Faber en Christina Curry zijn op dit unieke werk te zien.  Deze foto zal in een oplage van slechts negen exemplaren worden gedupliceerd en verkocht.

"Vrijwel iedereen die heeft meegewerkt aan deze foto zal er ook zijn de 28e. Ik ben daar heel trots op. Het is geweldig om met eigen werk te kunnen exposeren en het publiek door mijn ogen mee te laten kijken", aldus de blondine.

Kenmerk
Het werk van Myrthe Mylius kenmerkt zich door de beperkte oplage waarin -en het formaat waarop- de foto’s worden afgedrukt. Elk werk is in slechts beperkte druk beschikbaar en de formaten 1.80m bij 1.20m en 1m bij 1.50 m, maken het werk des te unieker.

De opening van de expositie is een besloten aangelegenheid voor genodigden. Vanaf zondag 1 maart zal de expositie twee weken opengesteld zijn voor het publiek.

Fotograaf: Josh Walet
The Art Shop Alphen.'
The Art Shop Alphen

Moderne kunst.