Nieuws

« Vorige - Volgende »

Op safari door Boskoop voor kunst en muziek

2 september 2015 - 10:14  •  InBoskoop  •  reacties

Op safari door Boskoop voor kunst en muziek

Alphen aan den Rijn -

Op 17 locaties door heel Boskoop zullen kunstenaars hun deuren openen voor het publiek. Er zijn veel verschillende vormen van kunst te bewonderen tijdens de route, zoals schilderijen, goudsmederij, fotografie, edelsmeden en nog veel meer.

Opening bij De Hoek
Op zaterdag 5 september om 9.30 uur zal de officiële opening plaatsvinden bij Grandcafé De Hoek. De Gouwe Sanghers zullen de route openen door het zingen van het Boskoopse Volkslied. Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 6 september van 11.00 uur tot 16.00 uur zijn de verschillende ateliers open.

Bekijk hier alle adressen waar je terecht kunt tijdens de 'Schone van Boskoop’ (klik op de afbeelding voor een vergrote weergave)

Voor livemuziek kun je op een viertal locaties terecht. Naast de opening van de route heeft Grandcafé De Hoek ook op zaterdag en zondag livemuziek van 15.00 en 16.30 uur. Op datzelfde tijdstip is bij De Barg ook livemuziek. Harmexc Quintet haalt de muziekinstrumenten tevoorschijn en speelt op zaterdag om 14.00 en 15.00 uur bij de Groengroep.

Restaurant Skoop heeft zelfs een compleet muziekprogramma opgesteld voor de muzieksafari. Op zaterdag zal om 14.30 uur Elements of Faith het podium betreden en om 16.00 uur In plaats Van (voorheen Jatwerk). Zondag zal het programma voortgezet worden met om 13.30 Rockvocals en om 14.30 S.O.U.L. Als laatste zal Afslag 12 optreden.

Boskoop Creatief
De organisatie Boskoop Creatief heeft ook een prachtige locatie op de atelierroute. Dit jaar is dat in de schitterende tuin van Henk Wegerif en Gerard van Eijk. Daar in het mooie overdekte kassencomplex met vijver en binnenplaats is ook een expositie van schilder- en beeldhouwwerken te zien van cursisten van Boskoop Creatief. Krijg informatie over de diverse cursussen uit het najaarsprogramma van Boskoop Creatief.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: skoop, boskoop
Skoop.'
Skoop

Het leven is mooi!