Nieuws

« Vorige - Volgende »

Theatergroep Een Beetje Stuk speelt All Aboard

25 april 2016 - 15:09  •  Een Beetje Stuk  •  reacties

Theatergroep Een Beetje Stuk speelt All Aboard

Alphen aan den Rijn - De Stichting Een Beetje Stuk maakt theater met mensen die normaal gesproken wat minder in de spotlights staan. Dat kan komen doordat ze niet zo makkelijk aansluiting vinden bij groepen, het gevoel hebben dat ze niet genoeg 'in huis hebben' om zichzelf een plekje in de spotlights te geven of doordat hun situatie zo is dat het gewoonweg nog niet gelukt is.

All Aboard
Er zijn zo veel redenen om uw vakantie aan boord van een luxueus cruiseschip door te brengen. Denk maar eens aan een heerlijk Hot Stone massage of andere wellness arrangementen, barbecues aan dek bij ondergaande zon, een bezoekje aan de bioscoop of bowlingbaan, een ontspannende yogales, een bingo, spectaculaire feestavonden en natuurlijk het beroemde captains diner.

Dat is nog maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden aan boord van ons gerenommeerde vijfsterren schip. Het zou kunnen dat u tijdens de reis verrast wordt door bijzondere reisgenoten met opvallende reisdoelen. Opstandigheid, nieuwsgierigheid, gezondheid, punctualiteit, spiritualiteit en natuurlijk de liefde… het kan allemaal een reden zijn voor de reis van je leven.

De voorstelling All Aboard is op zondagmiddag 8 mei 2016 in het Parktheater, Cornelis Geellaan 2 te Alphen aan den Rijn. De zaal is open vanaf 14:30 uur en de voorstelling begint om 15.00 uur.

Voor informatie en reservering info@eenbeetjestuk.nl of telefonisch: Joke van Egdom (tel. 0172 - 470701).

Fotograaf: Josh Walet
Parktheater.'
Parktheater

Kunst en cultuur bij Parkexpressie, gelegen in Park Rijnstroom.

Verwante nieuwsberichten