Nieuws

« Vorige - Volgende »

Foto's van inwoners Avifauna in speeltuinrestaurant

11 augustus 2016 - 01:56  •  Henk Langerak  •  reacties

Fotos van inwoners Avifauna in speeltuinrestaurant

Alphen aan den Rijn - Het zijn voornamelijk de nieuwste leden van de fotoclub, verenigd in de werkgroep Van A naar M (van automaat naar manueel), die hun werk op deze expositie laten zien. Samen bezochten zij op 11 juni eerst de vogeldemontratie; daarna zwermden de leden van de werkgroep uit over Avifauna om in alle vrijheid foto's te maken.

Uit hun foto's selecteerde ieder eerst tien foto's. Daarna koos de groep gezamenlijk uit alle inzendingen de drie mooiste foto's per deelnemer voor de expositie. Daar zijn nu onder andere foto's te zien van een Amerikaanse visarend in vliegende vaart, de Europese ooievaar, roze pelikanen, een kraanvogel, flamingo's en de secretarisvogel, maar ook van de ringstaartmaki's en de witte pauw.

De deelnemende fotografen zijn Hans Mol, Grace Mooy, Kors de Bruin, Hannie van der Hoorn, Henny Brouwer, Nicole van As, Andy Martens en Ankie Braaksma. Zij werden begeleid door Fred Peters, Hugo Tander en Fons Bitter, van wie ook foto's op de expositie in het speeltuinrestaurant hangen.

Fotograaf: Josh Walet
Vogelpark Avifauna.'
Vogelpark Avifauna

Van flamingo´s tot kolibries, van roofvogels tot papegaaien.