Nieuws

« Vorige - Volgende »

Arti start nieuwe groep: Arti's Muzikale Vorming

5 december 2016 - 11:00  •  Evie Werk  •  reacties

Arti start nieuwe groep: Artis Muzikale Vorming

Alphen aan den Rijn - Arti’s Muzikale VormingHarmonie Arti heeft een uitgebreide jeugdafdeling en doet veel aan het enthousiasmeren van de Alphense jeugd voor muziek maken. Eens per seizoen start Arti’s Muzikale Vorming. Deze cursus is speciaal voor kinderen die (nog) geen instrument bespelen maar wel willen kennismaken met muziekinstrumenten, het harmonieorkest en het notenschrift. De cursus bestaat uit twintig lessen en wordt gegeven voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van het basisonderwijs. Onderdeel van Arti’s Muzikale Vorming is het spelen op blokfluit en klokkenspel, en de cursus wordt afgesloten met een optreden tijdens een echt concert. De lessen vinden plaats op dinsdagavond van 19.00 uur - 19.45 uur.

Beginnersensemble Toetie!
Naast de AMV-cursus heeft Arti het beginnersensemble Toetie!, speciaal voor muzikanten die nog maar kort les hebben, maar toch met anderen willen samenspelen. Toetie! heeft altijd plek voor nieuwe leden die hun eerste stap als orkestmuzikant willen zetten. Wanneer muzikanten van Toetie! er klaar voor zijn, stromen zij door naar het opleidingsorkest Jong Arti.

Harmonie Arti Alphen repeteert elke dinsdagavond in het Wellant College aan de Kalkovenweg in Alphen a/d Rijn. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Arti via arti_alphen@hotmail.com of 06-16010745.

Fotograaf: Josh Walet