Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tweede voorronde van PopVilla Alphen Flower Power

13 januari 2017 - 11:52  •  Astrid Korevaar  •  reacties

Tweede voorronde van PopVilla Alphen Flower Power

Alphen aan den Rijn - Er zijn vier voorrondes op vrijdagavond in de foyer van Parkvilla. Op vrijdag 11 november heeft Mitchell Vreeswijk de eerste voorronde gewonnen. De volgende voorrondes zijn op 13 januari, 10 februari en 17 maart. De finale van PopVilla Alphen Flower Power is op zaterdag 8 april 2017.

Op vrijdag 13 januari hebben we een drietal optredens, Schering & Inslag, The Gigs en I Panic plays Storytellers in de foyer van Parkvilla. De jury bestaat dit keer uit Lenne Huisman (Serious Music Alphen), René Driessen (Popplatform Alphen) en Rogier Iemhoff (Precious Wood). Zij bepalen welke band doorgaat naar de finale in het Parkvilla theater. De winnaar van een voorronde krijgt een optreden in Hendrick’s Pub met een vergoeding van Mike Schuurman.

Na de optredens van de bands is er een jamsessie, waarbij zowel de muzikanten als bezoekers kunnen mee jammen. Iedereen is welkom. De deur is open vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis.

PopVilla Alphen is een samenwerking tussen Parkvilla en Popplatform Alphen, om de popmuziek steviger te promoten binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Live popmuziek, jong en oud kunnen deelnemen. Ieder seizoen hebben we een nieuwe uitdaging.

Fotograaf: Josh Walet
Parkvilla.'
Parkvilla

Pak het podium in het theater!