Nieuws

« Vorige - Volgende »

Weer vier jaar 'Cultuureducatie met Kwaliteit'

9 februari 2017 - 14:22  •  Monica Leuring  •  reacties

Weer vier jaar Cultuureducatie met Kwaliteit

Alphen aan den Rijn - Waar Parkvilla de afgelopen periode vooral de scholen zijn ingegaan om samen met de leerkrachten doorgaande leerlijnen te ontwikkelen, lessen cultuureducatie te geven en de deskundigheid van de leerkrachten te bevorderen, gaan ze de komende periode inzetten op verbreding en verdieping van de culturele activiteiten. 

De verankering van doorgaande leerlijnen, de deskundigheidsbevordering van leerkrachten, vakdocenten en educatief medewerkers én de samenwerking tussen scholen en hun culturele omgeving zullen nog meer gestimuleerd worden. Inspiratiedagen, teamtrainingen en het ontwikkelen van educatieve projecten die elke school kan afnemen staan ook op het programma. Daarnaast gaan ze de samenwerking van scholen met het culturele veld met diverse activiteiten bevorderen en verankeren. 

Parkvilla draagt niet alleen zorg voor de organisatie en implementatie van CmK maar zal ook de monitoring en evaluatie en de jaarlijkse verantwoording aan het FCP verzorgen.

Heeft u interesse in Cultuureducatie met Kwaliteit en wat dat voor uw school of culturele instelling kan betekenen? Neem dan contact op met Monica Leuring, coördinator educatie, educatie@parkvilla.nl

Fotograaf: Josh Walet
Parkvilla.'
Parkvilla

Pak het podium in het theater!