Nieuws

« Vorige - Volgende »

Extra voorstelling My Fair Lady in theater Castellum!

24 september 2017 - 15:01  •  Theater Castellum  •  reacties

Extra voorstelling My Fair Lady in theater Castellum!

Alphen aan den Rijn - Waar My Fair Lady in 2018 op Broadway haar revival beleeft, is deze musicalklassieker al in het najaar 2017 in Nederland te zien. Met deze geweldige cast, duizelingwekkende kostuums, fantastische decors en evergreens als 'Als het effe kan', 'Kom terug en dans met mij' en natuurlijk 'Het Spaanse graan' zal My Fair Lady de harten van het publiek weer veroveren.

Op een regenachtige avond komt de deftige professor Higgins (Chris Tates) in aanraking met het simpele bloemenmeisje Eliza Doolittle (Esmée Dekker). Hij besluit een weddenschap aan te gaan: het bloemenmeisje omtoveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen.

Droomstart
Deze musical heeft een mooie geschiedenis. De eerste voorstelling stond in 1956 op de planken met Julie Andrews in de rol van Eliza Doolittle. Met een Tony Award in de zak werd de voorstelling acht jaar laten verfilmd. In 1965 won My Fair Lady acht Oscars. 

"My Fair Lady is een droomstart in de reeks van grote musical-klassiekers die wij de komende jaren in de Nederlandse theaters willen brengen", laat producent Hans Cornelissen van Dommelgraaf & Cornelissen weten. "Met een cast waar ik uitermate trots op ben." De regie is in handen van Paul van Ewijk.

Extra voorstelling
My Fair Lady (try-out) is op zaterdag 28 oktober te zien in Theater Castellum. Wegens groot succes is er een extra try-out voorstelling geboekt op zondag 29 oktober om 15:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €32,50 en te bestellen via theatercastellum.nl. De kaartverkoop is per direct gestart.  

Fotograaf: Theater Castellum
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!