Nieuws

« Vorige - Volgende »

Black Gospelconcert met Dwight Dissels in Adventskerk

5 oktober 2017 - 13:49  •  reacties

Black Gospelconcert met Dwight Dissels in Adventskerk

Alphen aan den Rijn - "We hopen met dit black gospelconcert de maand december een extra feestelijk tintje mee te geven. Het Engelse woord gospel betekent evangelie, wat doorvertaald goed nieuws of blijde boodschap betekent. En als deze professionele artiesten dat in een prachtige kerk als de Adventskerk doen, dan zijn we ervan overtuigd dat we alle kaarten verkopen", aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

De Kruijf: "Dankzij een financiële ondersteuning van een aantal ondernemers, zoals autobedrijf Hooftman, schildersbedrijf Marcel van Eijk, aannemingsbedrijf Sirre, Rietveld bestratingen, Paul Roest Bouwadvies, onderhoudsbedrijf Mart van Elk en horecabedrijf Alle Hens kunnen we er een prachtige decemberavond van maken."

Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart op 1 oktober. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij boekhandel Haasbeek in de Julianastraat en in de Herenhof, VVV Alphen aan den Rijn en via de website van de stichting. Entreeprijs is 22,50 eirp per persoon inclusief één drankconsumptie.

Het concert start om 20.00 uur en eindigt om 22.30 uur. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.

Fotograaf: Melvin Mukrab