Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuw startorkest voor kinderen bij Harmonie Arti Alphen

18 december 2017 - 12:18  •  Harmonie Arti Alphen  •  reacties

Nieuw startorkest voor kinderen bij Harmonie Arti Alphen

Alphen aan den Rijn - Hoe is het om in een orkest te spelen, thuis te oefenen en de volgende repetitie weer een beetje beter geworden te zijn op je instrument? Daar kom je vanzelf achter als je in Arti’s Startorkest stapt. Vanaf 9 januari kunnen kinderen tijdens tien repetities spelenderwijs ervaren hoe het is om een echte muzikant te zijn. Het instrument naar keuze mag mee naar huis om te oefenen, en de tien repetities worden afgesloten met een concert op zaterdag 31 maart, samen met opleidingsorkest Jong Arti en beginnersensemble Toetie!. Wie dan zeker weet dat hij muziek wil maken, kan direct daarna tegen gereduceerd tarief met lessen beginnen bij een professionele docent. 

In het beginnersensemble Toetie! kunnen kinderen terecht die vanaf een half jaar les hebben op een instrument. In het opleidingsorkest Jong Arti spelen muzikanten die ongeveer drie jaar les hebben meer uitdagende muziek. In Toetie! en Jong Arti kunnen nieuwe leden altijd instromen.

Inschrijven voor Arti’s Startorkest kan nog tot 31 december. De repetities zijn op dinsdag van 18.00 tot 18.45 uur in het Wellant College aan de Kalkovenweg. Meer informatie over Arti’s Startorkest en meer activiteiten is te verkrijgen via info@arti-alphen.nl.

Fotograaf: Harmonie Arti Alphen