Nieuws

« Vorige - Volgende »

Theater Castellum op zoek naar kindertheaterdirecteur

11 januari 2018 - 08:29  •  reacties

Theater Castellum op zoek naar kindertheaterdirecteur

Alphen aan den Rijn - De kindertheaterdirecteur opent op zaterdag 27 januari om 12.00 uur, samen met wethouder Kees van Velzen, op 'magische' wijze het theater om er vervolgens voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Zonder seintje van de directeur begint om 14.00 uur de voorstelling Toms Magische Speelgoedwinkel niet. 

Vanaf twaalf uur bruist het van de activiteiten in het hele pand. Kinderen kunnen dansen (dansles van de choreografe van Toms Magische Speelgoedwinkel), knutselen, op de foto als een echte ster door een professionele fotograaf, geschminkt worden én echte goocheltrucs leren. Bovendien worden er die middag ook rondleidingen door het theatergebouw gegeven.

Aanmelden
Kinderen tussen de 7 en 12 jaar die het leuk vinden om de eerste kindertheaterdirecteur van Alphen aan den Rijn te worden, kunnen voor woensdag 17 januari een mail sturen naar marketing@theatercastellum.nl. Zet in de mail jouw naam leeftijd, telefoonnummer en leg kort uit waarom jij de kindertheaterdirecteur van Castellum wil zijn. 

Fotograaf: PR Theater Castellum
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!