Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis activiteiten bij theater Castellum tijdens Nationaal Theaterweekend

17 januari 2018 - 09:12  •  reacties

Gratis activiteiten bij theater Castellum tijdens Nationaal Theaterweekend

Alphen aan den Rijn - Op vrijdag kan gekozen worden tussen de mannen van Rapalje met hun  gepassioneerde liederen en gevoelige ballades of Koken met Yuri. Chef-kok van de sterren Yuri Verbeek, die onder meer voor Koningin Máxima kookte, komt met veel leuke verhalen en zorgt voor een culinair spektakel op het podium.

Op zaterdagmiddag gaat het doek op voor Toms Magische Speelgoedwinkel (5+) en 's avonds komt DWDD-tafeldame Eva Crutzen met haar nieuwe programma. Ook zijn er backstagetours, workshops en foyeroptredens! Voor slechts €10,- per ticket kan een theatervoorstelling bezocht worden. Kaarten zijn te reserveren via www.theatercastellum.nl.

Open huis
Op zaterdag 27 januari gaan om 12.00 uur de deuren op magische wijze open. De opening zal verricht worden door wethouder van Velzen én de kindertheaterdirecteur. Vanaf dat moment  bruist het van de activiteiten in het hele pand. Kinderen kunnen dansen (dansles van de choreografe van Toms Magische Speelgoedwinkel), knutselen, op de foto als een echte ster bij een professionele fotograaf, geschminkt worden én echte goocheltrucs leren. Om 12.30 én 16.15 uur starten er rondleidingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Voor de voorstelling Toms Magische Speelgoedwinkel, die om 14.00 uur start, moet een kaartje gekocht worden. Alle overige activiteiten zijn die middag gratis.

Fotograaf: Theater Castellum
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!