Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volendams Opera Koor treedt op in de Adventskerk

16 februari 2018 - 09:07  •  reacties

Volendams Opera Koor treedt op in de Adventskerk

Alphen aan den Rijn - Het koor is al meer dan 65 jaar een begrip en heeft tientallen TV optredens in binnen- en buitenland verzorgd met onder andere Marco Bakker, Henk Smit en Christine Deutekom. Hi-Five, inmiddels het vast begeleidend ensemble van het Volendams Opera Koor zal tevens aanwezig zijn.

"Het koor zal uiteraard optreden in het kleurrijke en traditionele Volendammer kostuum," aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting. "We willen een gevarieerd muziekprogramma neerzetten en allerlei muziekstijlen aan de orde laten komen. Opera is voor alle generaties. Prachtig dat dit mogelijk is in de Adventskerk." 

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij boekhandel Haasbeek in de Julianastraat en in de Herenhof, Bruna Jacobs in de Atlas, Primera in de Baronie en Primera Jacobs in de Aarhof. Tevens is het mogelijk om via de website van de stichting kaarten aan te kopen. Entreeprijs is € 22,50 per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.

Fotograaf: Stichting Vrienden van de Adventskerk