Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bibliotheek en Castellum beginnen een boekenclub

19 april 2018 - 08:11  •  reacties

Bibliotheek en Castellum beginnen een boekenclub

Alphen aan den Rijn - Onder begeleiding van een medewerker van Bibliotheek Rijn en Venen bespreek je op dinsdag 8 mei in de bibliotheek 'Vele hemels boven de zevende'. Op dinsdag 15 mei is de voorstelling in Castellum te zien. Ook die bespreek je nog even na, onder het genot van een drankje. De Alphense Toneelleesclub is gratis, maar je moet wel even een kaartje voor de voorstelling kopen. En je daarna even aanmelden marketing@theatercastellum.nl! 

Fascinerend familiedrama
Zoals vaker bij succesvolle romans, is ook 'Vele Hemels Boven De Zevende' bewerkt tot een theatervoorstelling. Henriëtte Tol, Hanne Arendsen, Peter Bolhuis e.a. vertolken de rollen in dit fascinerende en beklemmende familiedrama van Griet Op de Beeck. Ze tonen, net als in de roman, wat achter de woorden verscholen ligt: ontreddering en wanhoop, maar ook vriendschap en schoonheid. De voorstelling werd in de pers unaniem lovend ontvangen en kreeg van de meeste kranten maar liefst vier sterren. Eerst het boek lezen? Kom het lenen in de Bibliotheek!

Toneelleesclub op dinsdag 8 en 15 mei. 'Vele Hemels Boven De Zevende' op dinsdag 15 mei in Castellum. Tickets via www.theatercastellum.nl

Fotograaf: PR Theater Castellum
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!