Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ocean's 8 vanaf dinsdag 19 juni te zien in Castellum

14 juni 2018 - 16:45  •  reacties

Oceans 8 vanaf dinsdag 19 juni te zien in Castellum

Alphen aan den Rijn - Na de populaire ‘Ocean's’ films met onder andere George Clooney, Matt Damon en Brad Pitt nemen nu de vrouwen het stokje over. Een sterrencast met o.a. Rihanna, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway en Sarah Paulson is in de film, die door de Amerikaanse pers nu al de beste overvalfilm van 2018 wordt genoemd, te zien.

Stoere vrouwen
Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter).

Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit.

In Ocean's 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

Fotograaf: PR Theater Castellum
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!