Nieuws

« Vorige - Volgende »

Open Dag Parkvilla niet druk, wel informatief

9 september 2018 - 15:46  •  reacties

Open Dag Parkvilla niet druk, wel informatief

Alphen aan den Rijn - De activiteiten zaterdag waren heel verschillend. Een aantal docenten was vrolijk aan het lesgeven aan eigen cursisten en wie belangstelling had, kon zo inschuiven. Anderen hadden gekozen voor een mini-expositie met eigen werk en uitleg door de docent.

In de foyer presenteerde Parkvilla zichzelf met haar totale aanbod aan creatieve cursussen, educatieve activiteiten en met programmering voor het komende seizoen van het cult-filmhuis en het theater. Serious Music, Jeugdtheaterhuis, Fada Theatre en Productiehuis Alphen verzorgden hun eigen voorlichting.

Het Jeugdtheaterhuis had zelfs een korte voorstelling op het podium van het theater in petto. Daar traden ook verschillende groepen van de dansopleiding op en de flamencodansers gaven een demonstratie.

Open Monumentendag
Omdat het zaterdag ook Open Monumentendag was, verzorgde docent Eva IJsveld een rondleiding door het gebouw dat een monumentenstatus heeft. Zij vertelde over de geschiedenis van landgoed Rijnstroom en over de behouden monumenten hierop, waarvan het Parkhuis er een is. De rondleiding trok veel belangstellenden.

Fotograaf: Alphens EV