Nieuws

« Vorige - Volgende »

Komische musical Charley komt in Theater Castellum met sterrencast

12 februari 2019 - 10:57  •  reacties

Komische musical Charley komt in Theater Castellum met sterrencast

Alphen aan den Rijn - De Britse componist en dirigent Michael Reed componeert de nieuwe muziek voor Charley. Reed werkte mee aan meer dan twintig shows op West End. Hij werkte eerder samen met Van Eerd tijdens de musical Moeder, ik wil bij de revue. De wereldpremière van de musical Charley is in december 2018 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Van Eerd speelt wederom de hoofdrol.

Als Charley gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem..excuus.. háár laten vallen. En als het nog niet erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante.

Deze spetterende voorstelling komt bij Theater Castellum met een live orkest en sterrencast. Jon van Eerd schitterd samen met Vera Mann, Anne-mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater in deze komische musical die in december in première gaat.

Fotograaf: Alphens.nl
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!