Nieuws

« Vorige - Volgende »

Het Beste van Alphoto in Parkvilla

26 maart 2019 - 11:32  •  Henk Langerak  •  reacties

Het Beste van Alphoto in Parkvilla

Alphen aan den Rijn - De deuren gaan zaterdag 6 april om 13.30 uur open. Leden, oud-leden en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij deze opening.

De expositie is daarna tot en met 12 mei op werkdagen van 9 tot 16.00 uur te bezoeken van van maandag tot en met zaterdag is de expositie elke avond van 19 uur tot en met 23.30 uur geopend. Alphoto sluit met deze expositie aan bij de Kunstroute, die in het weekeinde van 10 tot 12 mei in Alphen is uitgezet.  De club is erg trots op deze bijzondere expositie. 

25 leden van Alphoto laten hier één van hun foto's zien die zij hadden ingestuurd voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijd om de beste foto van het jaar. De drie eerst geëindigde foto's zijn exta groot afgedrukt. De leden die exposeren beoefenen diverse stijlen binnen de fotografie. Zo zijn er portretten te zien, maar ook landschappen, abstracte foto's, reisfoto's en macro.

De deelnemende fotografen zijn: Thérèse Obers, Leo van Zanten, Rob IJsselstein, Nicole van As, José Bruijsten, Han Brinkman, Mariëtte van Heijningen, Hans Mol, Rieni Stolwijk,Bert Noorbeek, Jenneke Kruik, Henny Brouwer, Martine Grootendorst, Peter Sijm, Frederiek van der Linden, Anne Haan, Henk Langerak, Marian van Capel, Jaap van der Linden, Pim Bakker, Joke Dingelhoff, Hans ter Hoek, Erik Brouwer en Marianne de Ruijter.

Over Alphoto
Alphoto bestaat ruim 40 jaar en heeft inmiddels meer dan 50 leden. De expositie past in het streven van Alphoto om de inwoners van Alphen en omgeving enthousiast te maken voor fotografie als kunstvorm.

 

 

Fotograaf: Parkvilla
Parkvilla.'
Parkvilla

Pak het podium in het theater!