Nieuws

« Vorige - Volgende »

Parkvilla geeft creatieve cursussen

12 april 2019 - 09:12  •  reacties

Parkvilla geeft creatieve cursussen

Alphen aan den Rijn - De eerste les portretschilderen start op 27 mei aanstaande en het cursusprogramma loopt door tot 23 augustus. ‘Het voordeel van ons programma is de ruime keuze. Voor iedereen die het leuk vindt creatief bezig te zijn, zit er wat bij. De cursussen duren gemiddeld 5 lessen en bij veel cursussen is er de mogelijkheid lekker buiten bezig te zijn. Ook is er een creatieve midweek met daarin Studio Puinhoop. Een programma voor kinderen, zij gaan graffiti spuiten, outfits maken en ruimtestations bouwen. Lekker een week creatief bezig zijn, maar ze mogen ook één dag komen. Elke dag staat er een heerlijke lunch voor de kids klaar en op vrijdagmiddag is er een expositie van het gemaakte werk.’ vertelt Ellen Verschuur.

Parkvilla biedt dit voorjaar en zomer cursussen op het gebied portretschilderen, paint your picture, samen fotograferen, acryl schilderen, dagfotowandelingen, oriëntatiecursus keramiek, fotowandelingen, linosnede, buiten tekenen en schilderen en handgevormde vazen.

Ervaren docenten
Nieuwe docent Astrid Ticheler geeft ruim 25 jaar les in het vak beeldende vorming in het middelbaar onderwijs. Haar passie ligt bij keramiek en zij zal de cursisten met veel enthousiasme op weg helpen in de oriëntatiecursus keramiek. Niels Smits van Burgst geeft al langer les bij Parkvilla. Hij geeft de cursus portretschilderen en ‘paint your picture’. Niels schildert al zo'n 30 jaar en geeft les in het binnen- en buitenland. Ook is hij bekend van het tv-programma ‘Sterren op het doek’.

Aanmelden
‘Vorig jaar waren er veel enthousiaste reacties van onze cursisten. Zij vertelden dat ze goed werden uitgedaagd en veel leerden. Dat willen we dit jaar zeker weer bereiken!’ aldus Ellen Verschuur. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.parkvilla.nl en kijk bij cursussen en dan zomeractiviteiten.

Fotograaf: Parkvilla
Tags: parkvilla