Nieuws

« Vorige - Volgende »

Cinema Castellum organiseert vier film specials

17 oktober 2012 - 17:20  •  reacties

Cinema Castellum organiseert vier film specials

Alphen aan den Rijn -

Op zaterdag 27 oktober kunnen bezoekers tijdens de Castellum Halloween Night kijken naar drie horrorfilms op rij. De drie films die tijdens deze nacht vanaf 19.00 uur op een extra groot bioscoopscherm van 5 bij 12 vertoond worden zijn House at the End of the Street, Silent House en Sinister.

Op woensdag 31 oktober om 20.00 uur vindt de Alphense première van de 23e James Bondfilm Skyfall in Castellum plaats, eveneens in de VSBzaal op extra groot scherm. In de pauze kunnen de bezoekers genieten van een biertje en bitterballen.

Op dinsdag 13 november organiseert Castellum traditiegetrouw een Twilight Marathon. Tijdens deze laatste marathon rondom de succesvolle Twilight-reeks kunnen fans om 21.30 uur eerst hun geheugen opfrissen bij de vertoning van Breaking Dawn – Part 1, om vervolgens om 00.01 uur de ontknoping te zien in de première van Breaking Dawn – Part 2.

Op woensdag 21 november is het weer tijd voor een Ladies Night, ditmaal rondom de romantische komedie Alles is Familie, het vervolg op de succesvolle film Alles is Liefde met onder anderen Carice van Houten en Thijs Römer. Uiteraard zijn er weer diverse stands op het gebied van health en beauty en krijgen bezoekers na afloop een goodie bag mee naar huis.

Fotograaf: Josh Walet