Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens Restaurantweek wordt positief ervaren!

15 oktober 2013 - 08:46  •  reacties

Alphens Restaurantweek wordt positief ervaren!

Alphen aan den Rijn -

Lees hieronder de ervaringen van enkele van de Alphens Restaurantweek-bezoekers;

"Wij hebben bij Il Delicato gegeten en zoals altijd was het diner uitstekend. De gastvrouw had een heerlijke begeleidende wijn bij de gerechten uitgekozen en zij had onze avond onvergetelijk gemaakt met onze bijzondere gebeurtenis die dag."

"Wij hebben gisteravond bij Koetjes & Kalfjes gegeten. Wij (mijn vrouw en ik) waren daar nog nooit geweest en het is ons echt goed bevallen. Goede bediening, mooie zaak, heel gastvrij. En niet te vergeten en zeker ook niet op de laatste plaats, het eten was echt super! Zelf ben ik niet zo van de duurdere gerechten en liflafjes, maar dit beviel mij erg goed! We hebben daar toch wel dik 2 uur gezeten en het erg naar ons zin gehad. Dit doen we in de toekomst zeker nog een keer. En als we niet van de Alphens Restaurantweek hadden gelezen, had het misschien nog wel even geduurd voordat wij daar zouden gaan eten. dus jullie ook bedankt!"

"Met 4 personen een vier gangen-menu genomen bij De Oude School in Ter Aar. Het werden zeker 6 gangen en het was meer dan voortreffelijk, er was een gezellige sfeer en een goede bediening. We gaan zeker nog een keer daar gezellig eten!"

"Zondagavond gebruik gemaakt van de Alphens Restaurantweek bij Wet&Wild. Heerlijk gegeten, vriendelijke en professionele bediening. Was een leuke kennismaking met de 'diner-keuken', al diverse keren op het terras gezeten voor een drankje en/of lunch. Beslist een aanrader voor iedereen!"

"Afgelopen zaterdag met ons drietjes heerlijk gegeten bij de Alphense Burgemeester. Dankzij de reservering stond onze tafel gedekt en al klaar. Wij hebben een heerlijk voorgerecht (Franse uiensoep) gehad en een, zo mogelijk, nog lekkerder hoofdgerecht (biefstuk). Als afsluiting heel lekker ijs gehad. De sfeer was heel gezellig en de bediening was goed. Wij zullen zeker gauw terug komen. Team van de Burgemeester, bedankt voor de gezellige avond!"

Wil jij ook uiteten tijdens de Alphens Restaurantweek? Reserveren kan nog steeds!

Fotograaf: Josh Walet