Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuw deelnemerrecord 20 van Alphen

17 februari 2014 - 12:59  •  reacties

Nieuw deelnemerrecord 20 van Alphen

Alphen aan den Rijn -

“Maar in ieder geval hebben we weer meer deelnemers dan in 2013. Toen groeiden we ook al met zo’n 10%, dus we mogen best zeggen dat het een mooie prestatie is.” aldus Bas Bosman, verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie dit jaar.

“We hebben het aan een aantal zaken te danken. Allereerst groeit de sport op zich. Steeds meer mensen gaan joggen en hardlopen. Daar profiteren we van. Ten tweede het weer: we hebben een ideale hardloopwinter gehad. Geen sneeuw, dus veel mensen zijn blijven trainen. Dat zien wij nu terug. Als laatste mogen we ook onszelf een compliment geven. We hebben op de juiste manier onze community bediend.”

Bas Bosman doelt daarmee op het thema van de 20 dit jaar “De 20 van… - wat is jouw verhaal?” Via verschillende media geeft de 20 aandacht aan alle verhalen achter de 20. Van deelnemers, sponsors, vrijwilligers en toeschouwers. “Men reageert enthousiast op de oproep om je eigen verhaal bekend te maken en dat geeft veel publiciteit via social media. Daarnaast werken onze profielen via alphens.nl erg goed.” 

“We doen gewoon veel extra’s en dat zien we terug.”, vervolgt Bas. “We hebben meer sponsorgelden binnen gehaald, meer business teams aan de start staan, betere samenwerkingen gerealiseerd, nieuwe mogelijkheden gecreëerd en loyale partijen weten te behouden. We hebben er zin in!”

De stichting 20 van Alphen is verantwoordelijk voor het organiseren van de 20 van Alphen. Voorzitter van deze stichting is Arthur Bosua, te bereiken via voorzitter@20vanalphen.nl. Meer informatie over de 20 van Alphen en afgelopen edities is te vinden op  www.20vanalphen.nl.

Fotograaf: Josh Walet
02-03-2014 tot 02-03-2014 - 20 van Alphen.'
02-03-2014 tot 02-03-2014 - 20 van Alphen

Hét hardloopfeest van Zuid-Holland.