Nieuws

« Vorige - Volgende »

Rode Loper shows in het Alphense centrum

18 maart 2014 - 16:49  •  reacties

Rode Loper shows in het Alphense centrum

Alphen aan den Rijn -

Nieuwste fashiontrends & triggers tijdens Rode Loper Shows
Zaterdag 22 maart worden er in het Alphense centrum op 5 verschillende plaatsen Rode Loper Shows georganiseerd door ‘het Idee Evenementen’. De afgelopen weken zijn alle winkeliers in het centrum bezocht en gevraagd om mee te doen. Winkeliers hebben veel kleding en accessoires beschikbaar gesteld voor vijf wervelende shows.

Op verschillende momenten wordt op deze zaterdag een lange rode loper uitgerold op vijf druk bezochte plekken in het Alphense centrum. Mannequins (vrouwen en mannen) showen nieuwe spring/summer collecties tijdens een wervelende fashionshow. "En niet alleen kleding hoor", geeft Anke van Elteren van Idee Evenementen aan. "Brillen, tassen, trolley’s, gadgets en andere accessoires maken de shows echt compleet. Natuurlijk geeft een ladyspeaker het publiek direct veel informatie over de geshowde producten en de winkels, waar deze kleding en andere geshowde artikelen aan te schaffen zijn".

Loterij tijdens de shows
Tijdens de shows worden onder het aanwezige publiek loten uitgedeeld. Aan het eind van elke show worden 10 prijzen getrokken. Cadeaubonnen van deelnemende winkels maken deel uit van de leuke prijzen. "Op deze wijze betrekken we natuurlijk het publiek bij deze shows en kunnen ze ook nog een mooie prijs winnen".

De eerste show start zaterdag 22 maart om 10.00 uur in het jarige winkelcentrum de Aarhof. Om 11.30 uur doet de Rode Loper Show het Thorbeckeplein en de Aarkade aan om vervolgens om 13.00 uur in de Raadhuisstraat de Rode Loper uit te rollen. Bezoekers in de Julianastraat worden hier ’s middags om 14.30 uur verrast. Het slot van deze lente zaterdag vindt plaats op het Rijnplein om 15.30 uur.

Tijdens de show op het Rijnplein kunnen de bezoekers genieten van lekkere hapjes en drankjes die Delifrance, Dolce Vita, Grandcafé de Zaak en Castellum uitdelen. Ook de nieuwe winkel Tazzels Cake & Co laat het aanwezige publiek genieten van lekkere cupcakes. Onder de bezoekers op het Rijnplein worden bosjes narcissen uitgedeeld om het voorjaar echt letterlijk in huis te halen. Zo belooft de start van de lente in Alphen aan den Rijn een mooie start te worden!

Fotograaf: Josh Walet