Nieuws

« Vorige - Volgende »

Event voor dames bij Gek van Fietsen op 16 mei

2 mei 2014 - 11:29  •  reacties

Event voor dames bij Gek van Fietsen op 16 mei

Alphen aan den Rijn -

Deze Liv/Giant Social ride staat in het teken van gezelligheid en sportiviteit maar het is ook zeker leerzaam. Naast een korte technische workshop wordt er een rustige fietstocht door het Groene Hart gereden onder leiding van een professional en de twee gasten. Het is een afstand van ongeveer 35-40km en er zal rustig gereden worden zodat iedereen kan meerijden. Tijdens de rit is er genoeg tijd voor vragen en handige tips, waarna er wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd bij Grand Café Eight.

Nynke de Jong is schrijfster en zit graag op de racefiets. Ze schreef onder andere de boeken Vrouw en Fiets, handboek voor de fietsende vrouw (met Marijn de Vries) en Vrouw kijkt Sport, Survivalgids voor EK Voetbal, Tour de France en de Olympische Spelen.

Floortje Mackay is een getalenteerde jonge wielrenster uit Woerden en rijdt voor het Giant/Liv-Shimano damesteam. Ze is nog jong, maar zit vol ambitie. Haar doel is om over 6 jaar voor Nederland uit te komen op de Olympische Spelen in Tokio.

Het wordt een leuke dag, waarbij u tijdens een relaxte fietstocht lekker kan fietsen met dames onderling en ook nog wat kunt op opsteken! Kortom een dag om niet te missen.  

Heeft u zin om mee te rijden of wilt u een overzicht van het volledige programma? Ga dan naar www.gekvanfietsen.nl/socialride

Heeft u geen sportfiets en lijkt het u toch leuk om mee te doen? Dan kunt u speciaal voor deze dag een Giant/Liv dames racefiets lenen. 

Fotograaf: Josh Walet
Gek van fietsen.nl.'
Gek van fietsen.nl

Gek van fietsen, in de letterlijke zin van het woord.