Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gouden muntenactie in herfstvakantie in centrum

22 oktober 2014 - 09:24  •  reacties

Gouden muntenactie in herfstvakantie in centrum

Alphen aan den Rijn -

Centrummanager Martin de Vries wil het winkelend publiek in het centrum belonen op de dagen voor het weekend. In het weekend is er traffic voldoende. Niet iedereen gaat weg in de komende herfstvakantie, dus hebben we samen met de straatambassadeurs deze munten actie opgezet op doordeweekse winkeldagen. Indien er geen prijs op de code is gevallen, krijgt de bezoeker van de actiepagina een cryptische tip om de Gouden Munten, die in de winkels in het centrum verstopt zijn te zoeken!

Gouden Munten en promoteam
In diverse winkels zijn op deze drie dagen ook nog eens een aantal grote gouden munten verstopt. We nodigen het winkelende publiek uit om goed in de winkels te kijken en te zoeken naar een aantal verborgen Gouden Munten. Mensen die deze munten vinden krijgen een waardecheque aangeboden, die in het Alphense Centrum te besteden is.

Op donderdag en vrijdag is het Gouden Munten promoteam aanwezig in het centrum. Naast tips over de winkels, waar munten te vinden zijn, delen zij ook munten en een speciale actieflyer met aanbiedingen uit van winkeliers uit het Alphense centrum. Veel winkeliers doen mee met leuke acties en activiteiten in hun winkels met het Gouden Munten spel.

Fotograaf: Josh Walet
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..