Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kerstactiviteiten in winkelcentrum de Herenhof

12 december 2014 - 12:40  •  reacties

Kerstactiviteiten in winkelcentrum de Herenhof

Alphen aan den Rijn -

Op 20 en 21 december is er een speciale kerst en cadeaumarkt, waar verschillende items verkocht zullen worden die met Kerst te maken hebben, zoals kerstaccesoires en decoraties. De openingstijden van deze kerstmarkt zijn op 20 december 9.00-17.00 en op 21 december van 12.00-17.00. Tijdens de kerstmarkt zijn er ook leuke activiteiten voor de kinderen, waaronder kerstkransen maken. Deze workshop is op 20 december bij het kersthuis van 12.00-16.00.

Op 21 december zal er muziek aanwezig zijn op de kerstmarkt van onder andere JukeBox Boys, die een geheel eigen muziekstijl hebben die je lekker in de kerststemming brengen met verschillende kerstliedjes! Maar dit is nog lang niet alles, want op maandag 22 december komt er nog een band optreden, namelijk de West Coast Jazzband.

Dinsdag 23 december kan de levende kerststal aanschouwt worden, met een levende os, ezel, geitjes en een lama! Woensdag 24 december zullen er verschillende optredens door heel het winkelcentrum zijn van een Dickenstrio, die ook kerstklassiekers tegen gehore zullen brengen.

Er is dus genoeg te doen in de kerstvakantie om helemaal in kerstsfeer te komen!

Fotograaf: Josh Walet
Winkelcentrum Herenhof.'
Winkelcentrum Herenhof

De Herenhof is als winkelcentrum van alle gemakken voorzien.