Nieuws

« Vorige - Volgende »

Danswedstrijd 'A dance for life' in januari 2015

18 december 2014 - 12:43  •   •  reacties

Danswedstrijd A dance for life in januari 2015

Alphen aan den Rijn - Er kan ingeschreven worden tot 10 januari in de categorieën solo, duo en crew. Het is de bedoeling dat je zelf of samen met je partner/crew een choreografie maakt die door een jury beoordeeld zal worden. Als je mee wilt doen, schrijf dan snel in want er zijn maar een aantal beschikbare plekken! Hoe langer je wacht, hoe minder kans op een beschikbare plek. Het inschrijfformulier is aan te vragen via adanceforlife.sbw@gmail.com.

Via de facebookpagina’s van A dance for life kun je alles in de gaten houden van wat er allemaal gaat gebeuren.

Workshops Als je mee doet aan de wedstrijd kun je ook gratis meedoen aan de workshop. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de workshop te doen daarvoor kun je je apart inschrijven. De workshops worden gegeven door:

Ryan. Ryan danst al sinds 2012 bij 21 On Air Dinnershow voor RTL. Ook is hij bekend van Hollands Got talent in 2012. Daarnaast doet hij vele opdrachten voor Nike, zo is hij ook in Amerika geweest voor een grote show als danser/model. Ryan geeft danslessen in verschillende stijlen, o.a. Hiphop en House.

Chériëlle. Chériëlle heeft dit jaar nog gedanst voor Gerard Joling en Gordon voor het benefietgala en Life4You op RTL4. Begin juni was ze in Spanje voor een grote Nike-show als danseres/model. Ook geeft ze vele danslessen in verschillende stijlen, zoals o.a. Femme, Jazz en Dancehall.

KostenKosten per deelnemer incl. workshop €7,50Kosten voor enkel de workshop  €5,00Toegang voor bezoekers €3,50

Fotograaf: Josh Walet
D-beatz.'
D-beatz

Klein maar sfeervol.