Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense winkels extra vroeg open tijdens Luilak

22 mei 2015 - 17:43  •  reacties

Alphense winkels extra vroeg open tijdens Luilak

Alphen aan den Rijn -

De viering van Luilak, altijd op de zaterdag voor Pinksteren, is een uit Noord-Holland overgewaaide traditie. Vorig jaar werd door veel winkeliers deelgenomen aan deze luilakactie. De bedoeling is, dat er zoveel lawaai wordt gemaakt - door bijvoorbeeld met brommers door de straten te ‘scheuren’ of toch stiekem belletje te trekken - zodat veel mensen wakker worden.

Mooie kortingsacties, dus lekker vroeg op!
Tussen 07.00 en 10.00 uur is het echt scoren bij een groot aantal winkeliers. We verleiden de consumenten om juist heel vroeg het centrum in te komen. De grootste korting op aankopen worden gerealiseerd in de eerste uren op deze zaterdag.

Ondernemers zijn blij met deze actie. "We merken het aan de consumenten, die vragen of Luilak dit jaar weer georganiseerd wordt." Winkels die deelnemen aan Luilak maken zich in de week voor zaterdag 23 mei duidelijk kenbaar door een grote streamers op hun etalageruit te plakken. De echte aanbiedingen houden de winkeliers het liefst geheim tot het allerlaatste moment. De aanbiedingen zijn echt spectaculair, de ondernemers willen de consumenten echt heel vroeg in onze winkels verrassen. Dat is Luilak!

Donderdag 21 mei worden op diverse facebookpagina’s van de Raadhuisstraat, de Aarhof en het Rijnplein en in huis-aan-huis kranten de aanbiedingen gecommuniceerd. De meeste aanbiedingen zijn geldig tot 10.00 uur, dus wacht niet te lang en profiteer op deze zaterdag lekker vroeg van alles wat de Alphense winkels u te bieden hebben. Natuurlijk is er vanaf 07.00 uur al gezellige live muziek in het centrum aanwezig.

Lekker ontbijten? Dat kan!
Delifrance, Bij Dennis en Carla’s Lunch&Diner in het Alphense centrum spelen ook goed in op Luilak en openen zaterdag 23 mei vroeg hun deuren, met heerlijke ontbijtjes!

Fotograaf: Josh Walet
Tags: luilak
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..