Nieuws

« Vorige - Volgende »

Het 1e FeelGood Open op 28 september

24 juli 2015 - 13:15  •  Mark Uittenbogaart  •  reacties

Het 1e FeelGood Open op 28 september

Alphen aan den Rijn -  

De golfbaan van het Golfclub Liemeer zal er in topconditie bijliggen en is volledig aangekleed in wedstrijdstijl. Een week ervoor zal het top-amateur Golftoernooi, het Liemeer Open plaatsvinden. Gedurende het FeelGood Open blijft die uitstraling gehandhaafd.

 

ProgrammaVanaf 11.30 uur staat de ontvangst van de deelnemers 

gepland waarna we genieten van een broodje en een kop koffie.

Starttijd wedstrijd: 13.00 uurStartvorm: Shotgun over 18-holes golfSpelvorm: Individueel stablefordOm 17.30 uur kunnen we genieten van de FeelGood-Business borrel, aansluitend kun je aanschuiven voor een heerlijke daghap van de Heeren van Liemeer.  Deelname aan dit evenement geschiedt op basis van all inclusive ( wedstrijd, maaltijd en 2 consumpties). Het FeelGood-Arrangement kost € 75,00 excl. btw. Indien je interesse hebt kun je gratis een aanbieding plaatsen op www.feelgoodie-bag.nl en mag je gratis een mooie brochure van jouw bedrijf toevoegen aan de FeelGoodie-bag die wij tijdens het golfevent uitdelen.FeelGood-neary vanaf het terrasAan het einde van de dag kun je de FeelGood-neary vanaf het dakterras van de Heeren van Liemeer naar de green van hole 18 slaan. Slechts € 10,00 per slag. De opbrengst gaat naar het goede doel Ibiza Art on Canvas.Aanmelden kan via deze link www.formdesk.com/FeelGood/Inschrijfformulier_FeelGood_Open. Wil je het FeelGood Open sponsoren, neem dan contact op met de collega's van FeelGood-Marketing 088-9875333. 

 

Wij zien je graag terug bij ons 1e FeelGood Open, een golftoernooi voor ondernemers. Waarbij het ook om de prijzen gaat.

Fotograaf: Josh Walet

Verwante nieuwsberichten