Nieuws

« Vorige - Volgende »

Reserveer een VIP-tafel op de Oktoberfeesten!

7 september 2015 - 11:03  •  reacties

Reserveer een VIP-tafel op de Oktoberfeesten!

Alphen aan den Rijn -

Het pakket bevat toegang voor 8 personen tot de Oktoberfeesttent op vrijdag 16 of zaterdag 17 oktober. De gehele avond is er bediening aan jullie eigen 'VIP-Stammtisch', zijn er onbeperkt drankjes (bier, wijn en fris) en krijgen jullie een traditioneel Duits (en zeer uitgebreid) menu voorgeschoteld, bereid door Alphense topchef Peter Batelaan. Bovendien hebben jullie vanaf jullie tafel de beste plekken met goed zicht op het podium met swingend entertainment van schlagerzanger Dennie Christian, Dré Hazes, Barry Badpak en/of Dries Roelvink.

Sponsor een nieuw Alphens evenement!
Een all-inclusive VIP-tafel kost € 1.000 (excl. BTW) voor acht personen. Bij 16 personen betaal je €1.750 en bij 24 personen betaal je €2.500. Mocht je met meer personen willen komen, neem dan gerust contact op voor het bespreken van een voorstel op maat. Deze prijzen zijn exclusief BTW en er wordt middels een factuur afgerekend. De portemonnee kun je dus thuislaten!

Dit bedrag is inclusief toegang, een VIP-tafel, lekker eten en drinken, entertainment, plus exposure op de website, social media en op de avond zelf. Met de VIP-tafels ondersteun je dus een nieuw evenement in Alphen, krijg je hier op diverse manieren exposure voor terug én heb je een onvergetelijke avond tijdens de Oktoberfeesten!

Inmiddels zijn er al meer dan 50 tafels gereserveerd door bedrijven! Dus verzamel jouw vriendengroep, collega's of zakenrelaties, hijs ze in een Lederhose of Dirndl en kom genieten van de eerste Alphense Oktoberfeesten aan jullie eigen 'VIP-Stammtisch'! 

Fotograaf: Josh Walet
Oktober feesten Culinair Alphen.'
Oktober feesten Culinair Alphen