Nieuws

« Vorige - Volgende »

Halloween in Alphense centrum op 30 en 31 oktober

15 oktober 2015 - 10:43  •  reacties

Halloween in Alphense centrum op 30 en 31 oktober

Alphen aan den Rijn -

Halloweenoptocht door Alphense centrum
Op vrijdag 30 oktober wordt er een optocht door het centrum van Alphen georganiseerd. Kinderen tot 13 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven via het Alphense centrum. De optocht wordt begeleid door griezelige Halloween figuren en Con Brio. Natuurlijk roepen we hierbij zoveel mogelijk kinderen op om verkleed mee te doen met deze eerste Halloween optocht.

Om 19.00 uur verzamelt iedereen zich op het Rijnplein voor de start van de optocht. Vanaf het Rijnplein gaat de optocht via de Jorisstraat, Julianastraat, Raadhuisstraat, van Mandersloostraat, Aarhof, van Boetzelaerstraat en Pieter Doelmanstraat weer terug naar het Rijnplein. In de vijf winkelgebieden (Rijnplein, Julianastraat, Raadhuisstraat, Van Mandersloostraat en Aarhof) zijn bij winkels stopplekken voor kleine kadootjes of iets lekkers.

De afsluiting van de optocht zal rond 20.15 uur plaatsvinden op het Rijnplein met warme chocolademelk en een Halloween cupcakeje.

Een griezelige Halloweenzaterdag in het centrum
Zaterdag 31 oktober wordt er een griezeldag georganiseerd in het centrum van Alphen aan den Rijn. Er lopen griezelige figuren rond en er worden op vier plaatsen attracties en acties in het centrum georganiseerd. De griezelige figuren hebben natuurlijk ook iets lekkers bij zich voor de jeugd.

Het Rijnplein zal in teken staan van Halloween, trotseer jij de ‘Halloweenhaai’?  In de Aarhof staat de Heksenboom met een interactief verteltheater, in de Raadhuisstraat kunnen kinderen zich laten schminken en een ‘halloween-emmertje’ versieren in een griezelig Halloweenthema. In de Julianastraat ontmoet het publiek Heks Hallowina, die je beter niet kunt aanraken. 

Houd op deze dag de figuranten goed in de gaten want de stickers die ze rond plakken in winkels kunnen nog wel eens mooie aanbiedingen zijn. De deelnemende winkels hebben in speciale bloktijden, griezelig scherpe aanbiedingen. 

Fotograaf: Josh Walet
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..