Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vaarroute van de stoomboot van Sinterklaas naar het Rijnplein ongewijzigd!

16 november 2011 - 16:27  •  reacties

Vaarroute van de stoomboot van Sinterklaas naar het Rijnplein ongewijzigd!

Alphen aan den Rijn -  

De intocht

Vanaf 12:00 uur begint op het Rijnplein een spetterend programma waarin Sinterklaas door duizenden kinderen luidkeels wordt toegezongen en door Burgemeester Eenhoorn van harte welkom wordt geheten. Na dit warme ontvangst zal de Sint - vergezeld door ruim 100 pieten - per paard en wagen een rondrit maken door het centrum en verblijft na de intocht tot en met pakjesavond in het Sinterklaashuis op Rijnkade 11.

Alphens Sint Journaal

Afgelopen week is het eerste Alphens Sint Journaal gestart waarin de voorbereidingen op de intocht door Paniek Piet en Regel Piet op de voet worden gevolgd door de Razende Reporter. Er gaat van alles mis in de voorbereiding ...

Het lijkt wel of er iemand is die niet wil dat de intocht doorgaat en allerlei 'mollenstreken' uithaalt. Zo werden foute intocht posters opgehangen, waren alle pepernoten in Alphen verdwenen, werd de Rijn dicht gegooid met zand en blijkt nu de ambtsketen van de burgemeester gestolen te zijn. Als dat maar goed gaat!

De spannende ontknoping van het Alphens Sint Journaal vindt ‘live’ plaats op het Rijnplein a.s. zaterdag 19 november vanaf 12.00 uur.

Fotograaf: Josh Walet
Rijnplein.'
Rijnplein

Het hart van Alphen aan den Rijn.

19-11-2011 - Intocht van Sinterklaas!.'
19-11-2011 - Intocht van Sinterklaas!

Sinterklaas komt deze week aan in Alphen!