Nieuws

« Vorige - Volgende »

Speciale nieuwjaarskoopzondag in Alphense centrum

29 december 2015 - 11:45  •  reacties

Speciale nieuwjaarskoopzondag in Alphense centrum

Alphen aan den Rijn -

Klanten een beetje verwennen!
Op de nieuwjaarskoopzondag 3 januari worden de klanten in de winkels van zowel het Rijnplein als in de Aarhof getrakteerd op een heerlijk glaasje prosecco en wat kleine hapjes. Vaak wensen klanten en winkeliers elkaar het goede voor het nieuwe jaar. "Met een glaasje prosecco en iets lekkers willen we de klantentrouw in Alphen aan den Rijn hiermee een extra feestelijk tintje geven. Mensen hebben vaak iets meer tijd op een zondag en winkelen lekker rustig. We moeten klanten aan onze stad binden", zeggen de twee bestuursleden. "Op deze wijze maken we een mooie start van 2016."

Kramenmarkt en live muziek in de Aarhof
Het Rijnplein en de Aarhof gaan proberen in 2016 de koopzondagen een extra impuls te geven. "In de Aarhof wordt er deze koopzondag een kramenmarkt georganiseerd door de Aarhof zelf. "We zitten midden in de SALE-periode", aldus Marc Krimpenfort. "Winkeliers hebben met een kleine gezellige marktkraam op deze eerste nieuwjaarskoopzondag extra mogelijkheden om de SALE verkopen juist een extra impuls te geven. Daarnaast is er gezellige live muziek op het terras van Bij Dennis."

Raadhuisstraat winkeliers sluiten zaterdag 2 januari aan
In de Raadhuisstraat trekken momenteel 13 winkeliers samen op. Mirella van de Weerd maakt deel uit van deze groep. "De koopzondagen zijn voor een aantal winkeliers nog lastig dus haken we bij de nieuwjaarsactie op het Rijnplein en de Aarhof aan op zaterdag 2 januari. We schenken dan een bubbeltje en geven lekkere hapjes weg. We merken dat vaste klanten in onze straat onze acties steeds meer waarderen, dat is erg leuk om te zien", aldus Mirella.

Fotograaf: Josh Walet
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..