Nieuws

« Vorige - Volgende »

Evenement FusionVibes is op zoek naar sponsoren

19 april 2016 - 11:25  •  reacties

Evenement FusionVibes is op zoek naar sponsoren

Alphen aan den Rijn -

In Castellum en MAX hebben we de volmaakte partners gevonden om een zevental shows te geven met in elke show een gastoptreden. We besteden o.a. ook een show aan getalenteerde jongeren uit Alphen aan den Rijn om ook zo de smoothjazz aan die leeftijdsgroep door te geven en onder de aandacht te brengen.

Een serie smoothjazz avonden op de zaterdagavond en een Grandfinale in januari waarbij alle gastartiesten gezamenlijk tijdens het Nieuwjaars evenement FusionVibes 2017 een spetterende show in het Castellum theater zullen neerzetten.

FusionVibes gelijknamig aan het evenement is de basisband die hiervoor geformeerd is. Voor elke show worden er twee artiesten uitgenodigd om in de rol van een wereldberoemde jazz artiest te kruipen en hieraan een eerbetoon te doen. Wie de gastartiesten zijn houden we nog even voor ons, deze worden te zijner tijd bekend gemaakt.

Sponsors
Om dit mogelijk te maken zijn we afhankelijk van donaties, giften en sponsoring. Wij zijn daarom op zoek naar sponsors die de muziek een warm hart toedragen en een financiële bijdrage willen leveren om dit evenement te steunen. Een project dat Alphen aan den Rijn een muzikaal evenement rijker maakt. Uw bedrijf zal genoemd worden op sociaal media, de website en we zorgen ook voor exposure tijdens de shows, op de dvd’s en tijdens de Grandfinale.

Voor meer informatie (over sponsorpakketten bijvoorbeeld): info@fusionvibes.nl.

Fotograaf: Josh Walet