Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense horecaondernemers bij TCV Obstacle Run

12 mei 2016 - 08:11  •  reacties

Alphense horecaondernemers bij TCV Obstacle Run

Alphen aan den Rijn -

Horeca
René: "Deelnemers en publiek kunnen genieten van diverse hapjes. Slagerij Loek van Vliet zorgt weer voor zijn befaamde broodjes warme beenham en hamburger. Eetcafé Alle Hens gaat voor de frites met truffelmayonaise, waarbij de kipsaté natuurlijk niet mag ontbreken. Ook voor de kleintjes wordt gezorgd. Voor hen zijn er poffertjes.

Nieuw tussen alle bekende Alphense horeca is 'Joro's Broodjestrommel', een foodtruck in Amerikaanse stijl. Hij serveert de hotdog New York style en een broodje waldkorn gezond. Sebastiaan IJs uit de Van Nesstraat zorgt voor de zoete smaakmaker en biedt divers schepijs.  En met de meest overheerlijke koffie vanSmooth Coffee blijf je goed op de been. Al dit lekkers is te verkrijgen via de speciale 'Maasmuntjes', geleverd door Auto Maas, en zijn te koop op het terrein van de TCV Obstacle Run."

Inschrijven TCV Obstacle Run
Dat kan nog steeds! Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de TCV Obstacle Run op 25 juni 2016 in Alphen aan den Rijn. Alle runs, Kidsrun, de 5, 10 en 15 km hebben nog plek. Doe dit via de website www.obstaclerunalphen.nl. Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn, aan 'De Bijlen'.

De TCV Obstacle Run is opgezet in samenwerking met het team van Zomerspektakel aan het Meer, 4Sport Training Center en Pursue Personal Training.

Fotograaf: Josh Walet