Nieuws

« Vorige - Volgende »

Opbrengst Rabobank Sponsorfietstocht ruim €32.900

27 juni 2016 - 16:58  •  reacties

Opbrengst Rabobank Sponsorfietstocht ruim €32.900

Alphen aan den Rijn -

Rabobank Groene Hart Noord keert een totaalbedrag uit van 32.900 euro voor de clubkassen.  

Een aandeel in elkaar
Bij de start ontvingen alle deelnemers een routebeschrijving en een stempelkaart. De verenigingen en stichtingen die dit jaar als stempelpost fungeerden deden hun best met appeltaart, ijs en koffie en verkochten dit aan de deelnemers. Zo verdienden deze verenigingen nog een extra bijdrage voor de club.

De deelnemers fietsten een route van twintig, veertig, zestig of honderd kilometer door het Groene Hart. Dit leverde per uitgereden fietsroute respectievelijk een bedrag op van drie, zes, negen of twaalf euro. De routes werden gereden door polders, langs weilanden en de verschillende dorpskernen. Onder de deelnemers mochten we ook één deelnemer verwelkomen die de route van 40 kilometer wandelend heeft afgelegd!

Ruim 330 lokale verenigingen
Deelnemers konden dit jaar een keuze maken uit ruim 330 ingeschreven verenigingen, scholen en stichtingen. Soms was dat nog best lastig kiezen voor de deelnemers. Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem, Hospice, de kinderboerderijen en verder natuurlijk heel veel sport- en muziekverenigingen stonden ingeschreven. De clubs met het grootste aantal deelnemers ontvangen binnenkort een sponsorbedrag tussen de vierhonderd en zevenhonderdvijftig euro.

Rabobank Groene Hart Noord kijkt terug op een hele mooie geslaagde dag. Het enthousiasme van de deelnemers, de geweldige inzet van alle startlocaties, de complimenten die wij ontvingen en het muzikale intermezzo die weer voor de gezellig noot zorgden. 

Fotograaf: Josh Walet