Nieuws

« Vorige - Volgende »

Deelnemers Dancing with the Alphense Stars bekend

3 juli 2016 - 12:04  •  reacties

Deelnemers Dancing with the Alphense Stars bekend

Alphen aan den Rijn -

Dancing with the Alphense Stars is een dansspektakel waarin bekende Alphenaren met hun professionele danspartner proberen de jury en het publiek te imponeren. Onder leiding van organisatoren Ronald en Mieke de Vos van De Vos Danscentrum zullen zij na een intensieve maand van training met hun gelegenheidspartners het podium betreden. De opbrengst van het evenement gaat ook dit jaar weer naar het Prinses Beatrix Spierfonds.

Deelnemers
Ronald en Mieke de Vos hebben acht prominente Alphenaren uitgedaagd de strijd aan te gaan. De vier mannen die deelnemen zijn Nikos Baloumis, eigenaar restaurant Proto, Michel du Chatinier, wethouder gemeente Alphen aan den Rijn, Rob Buisman, eigenaar TekstBuis en bestuurslid Popplatform Alphen en Ron van der Veer, directeur ING/bank Alphen en prominent trainer bij AAV'36.

De vrouw die meedoen zijn Paula Kobayashi, eigenaar Shiatsu Centrum en voorzitter Rotary Alphen, Lonneke Groep, redactrice Alphens.NL, Bianca Bos, kraamzorg de Waarden en vrijwilliger bij het Vakantiespel en Gaby Uljee, autocoureur Racing Diva's.

Op 10 september wordt duidelijk wie de opvolger van winnares Manouk Gijsman van vorig jaar wordt.

Fotograaf: Josh Walet
De Vos Danscentrum.'
De Vos Danscentrum

Beoefen een van de vele verschillende dansstijlen!