Nieuws

« Vorige - Volgende »

Straatmuzikantenfestival in de Alphense winkelcentra

18 augustus 2016 - 09:29  •  De Alphense Talkshow  •  reacties

Straatmuzikantenfestival in de Alphense winkelcentra

Alphen aan den Rijn - Aan het eind van de middag volgt de finale en de prijsuitreiking op het Rijnplein waar de organisatie van het festival, De Alphense Talkshow, heel de dag aanwezig zal zijn. Wie welke prijs krijgt wordt bepaald door de vakjury. Deze bestaat dit jaar uit: René Driesen (PopPlatformAlphen), Mike Schuurman (Hendrick’s Pub). Wie de publieksprijs krijgt wordt vanzelfsprekend door het aanwezige  publiek zelf bepaald. De hoofdprijs is ook dit jaar weer de Flierefluiter, een kunstwerk vervaardigd door Gea Zwart. Het Straatmuzikantenfestival wordt georganiseerd door de redactie van De Alphense Talkshow, zij wordt hierbij ondersteund door nog enkele vrijwilligers en verschillende Alphense sponsoren.

Programma
In de Ridderhof en de Herenhof is er muziek van 11.00 tot 14.00 uur. Achtereenvolgens treden bij de Ridderhof de volgende artiesten op:  om 11.00 uur Lamberts, 11.30 uur April In  Control, 12.00 uur
HK3O, 12.30 uur Marloes Klaasen en om 13.30 uur Schering & Inslag. In de Herenhof om 11.00 uur Take 4, 11.30 uur MarijeMadelief, 12.00 uur Džas, 12.30 uur Tijd Genoeg, 13.00 uur Refined en om  13.30 uur Troef.

In het centrum van de stad wordt later gestart en is er muziek van 12.00 uur tot aan de finale om 16.00 uur op het Rijnplein. Daarnaast zullen ook de vertrouwde klanken van het draaiorgel in de straten van de stad te horen zijn. Vanzelfsprekend is dit overzicht onder voorbehoud. Meer informatie over het Straatmuzikantenfestival of De Alphense Talkshow is tijdens de dag verkrijgbaar bij de DAT-kraam op het Rijnplein.

Fotograaf: Josh Walet
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..