Nieuws

« Vorige - Volgende »

Line up en start kaartverkoop van Kerstival bekend

28 oktober 2016 - 17:26  •  reacties

Line up en start kaartverkoop van Kerstival bekend

Alphen aan den Rijn - Tijdens Kerstival is er ruimte voor zo'n 1200 dance-, house- en hip hop-liefhebbers. De hal wordt omgebouwd tot een gigantische club, met licht en geluid, special effects en vooral grote namen achter in de DJ Booth.

Veel animo
EventLvrs, de organisatie achter Kerstival, verwacht veel animo voor het nieuwe feest. Afgelopen zomer was Lakeside Festival met 4500 bezoekers helemaal uitverkocht. De verwachting is dan ook dat Kerstival snel uitverkocht zal zijn.

De kaartverkoop start aanstaande maandag om 19.00 uur op Alphens.nl. De Early Birds kunnen een ticket bemachtigen voor 12,50 euro.

Line up
De headliner van Kerstival is Kris Kross Amsterdam. Deze hitformatie is de absolute sensatie van het jaar. De organisatie is dan ook erg trots om Kris Kross Amsterdam hebben kunnen boeken voor de eerste editie van Kerstival.

Daarnaast staan ook Tom & Jame, Mesto en CMC$ op het programma. Tom & Jame zijn groot geworden onder de vlag van Revealed, het label van DJ Hardwell. Mesto is de jongste telg van Spinnin' Records, heeft twee platen uitgebracht met Martin Garrix en tourt over de hele wereld. CMC$ maakte reeds remixes voor Kris Kross Amsterdam en zorgt ervoor dat de heupen vanzelf gaan bewegen.

Tot slot heeft de organisatie ook talenten uit de regio uitgenodigd. Het Alphense DJ duo Bibossa & Dublanc is na hun optreden tijdens Lakeside Festival weer van de partij, net als het jonge talent Santicio.

Informatie
De minimumleeftijd van Kerstival bedraagt 18 jaar. Om 20.00 uur gaan de deuren open en het feest eindigt om 03.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.kerstival.nl.

EventLvrs maakt op korte termijn nóg een groot feest bekend, gericht op de scholieren van Alphen aan den Rijn. EventLvrs heette voorheen Stichting We Love Education.

Fotograaf: Josh Walet
De Rijnstreekhal.'
De Rijnstreekhal

Sporthal waar sportverenigingen, scholen en organisaties gebruik van maken.