Nieuws

« Vorige - Volgende »

Shoppen in Düsseldorf en het goede doel steunen!

5 november 2016 - 17:32  •  Miranda Wigmans-Lolling  •  reacties

Shoppen in Düsseldorf en het goede doel steunen!

Alphen aan den Rijn - "De kerstdagtocht naar Düsseldorf is één van de eerste acties die Team Alphen Alpe d'HuZes organiseert. Veel mensen bezoeken in november en december een kerstmarkt en via onze actie steun je ook nog eens het goede doel", aldus Miranda. Düsseldorf heeft één van de gezelligste kerstmarkten in Duitsland door de feeërieke verlichting, de ijsbaan, de verschillende pleinen en de honderden winkels met hun sprookjesachtige etalages.

Sinds 2012 fietst Miranda Wigmans begin juni de Alpe d'HuZes. De maanden daar voorafgaand wordt er hard gewerkt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, KWF Kankerbestrijding. Spinningmarathons, pannenkoeken bakken, roombotercijfers en paasbroden werden er de afgelopen jaren verkocht. Maar met een man die sinds twee jaar de vaste touringcarchauffeur is van Team Alphen Alpe d'Huzes kwamen ze samen al gauw op het idee om een kerstdagtocht naar Düsseldorf te organiseren. Een gezellig dagje shoppen in kerstsfeer op zaterdag 26 november en direct het goede doel steunen.

Het leuke hiervan is dat iedereen mee kan. Moeders, partners, dochters, vriendinnen, buurvrouwen en natuurlijk ook fiets- of wandelmaatjes. We vertrekken zaterdagochtend om 07.30 uur vanaf de busparkeerplaats in de Herenhof en rijden vervolgens rechtstreek richting Düsseldorf. Voor de klok van 11.00 uur kom je aan in het centrum van Düsseldorf om vervolgens de hele dag op eigen gelegenheid te shoppen. De touringcar vertrekt om 18.00 uur vanuit Düsseldorf, waarna je rond 21.30 uur weer terug ben in Alphen aan den Rijn. De kosten zijn € 24,70 per persoon. Hiervoor krijg je een heerlijk kopje koffie of thee en steun je ook nog eens het goede doel. Dus al je toch gaat kerstshoppen, ga dan met ons mee!

Beuk Touringcars, de werkgever van Eric Wigmans, draagt graag een steentje bij en belast daarom alleen de vaste verplichte kosten zoals tol en verzekeringen door. Hierdoor gaat er een groot gedeelte van de reissom naar de Stichting Alpe d'HuZes. Doel van deze actie is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen om de ziekte kanker de wereld uit te helpen.

Een plekje reserveren en betalen kan via de website van Team Alphen d'HuZes. Voor vragen over deze actie kun je ook contact opnemen met Miranda Wigmans via e-mail m.a.wigmans@gmail.com of op telefoonnummer 06- 10 32 73 81 (graag na 18.00 uur).

Fotograaf: Josh Walet