Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Sacha zet zich in voor 3FM Serious Request

15 december 2016 - 10:41  •  Sacha Oostrom - Holla  •  reacties

Alphense Sacha zet zich in voor 3FM Serious Request

Alphen aan den Rijn - Initiatiefneemster Sacha Oostrom-Holla besloot om na het annuleren van een collectieve uitdaging, Serious Rowing in Amsterdam, alsnog de uitdaging om 21km te roeien aan te gaan. In eerste instantie alleen en met het doel om 100 vrienden te zoeken die haar voor € 2,10 (0,10 per km) wilden sponsoren. 

Binnen 24 uur was dit doel bereikt en al snel volgden een aantal CrossFitters van CrossFit Limes haar voorbeeld. Ook zij roeien mee. Als gevolg daarvan is besloten om er een gezamenlijke actie van te maken. De deelnemende roeiers kunnen kiezen uit 5, 10 of 21KM. Sommige deelnemers stappen zelfs voor het eerst op een roeiapparaat. Anderen gaan de strijd aan met een vriend of vriendin. Sacha heeft zich als doel gesteld om de 21km, onder de 1:45 uur, uit te roeien en het aantal blaren te beperken..

3FM volgt de actie op de voet. Ze komen zondag zelfs langs om een video-item over deze sportieve uitdaging te maken. 

Iedereen is zondag van 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom bij CrossFit Limes aan de H. Kamerlingh Onnesweg nr. 17A in Alphen aan den Rijn. Sponsors zijn meer dan welkom. Meer informatie kunnen jullie vinden via deze link.

Fotograaf: Josh Walet