Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kerstdrukte en gezelligheid in het Alphense centrum

19 december 2016 - 10:15  •  reacties

Kerstdrukte en gezelligheid in het Alphense centrum

Alphen aan den Rijn - Na het ontsteken van de lichtjes wandelden de Rotaryclubs uit Alphen aan den Rijn, Woubrugge en Rijnwoude de Rotary voor het derde jaar de Rotary Santa Run door het centrum. Een stoet van rode kerstmannen maakte een kerstwandeling door het Alphense centrum, waar koren de kerstsfeer opluisterden met diverse optredens op de kerstkoopavond.

Stevige kerstactiviteiten op het Rijnplein
Zaterdag was het Rijnplein het decor van stoere, winterse activiteiten! Demonstraties Ice Carving, waarbij ijssculpturen uit grote ijsblokken ontstonden en het geluid van ratelende ketting- en powerzagen vormden het decor voor de stoere, winterse zaterdag voor de kerst. Het spektakel vond gretig aftrek bij het publiek, er werd zelfs deelgenomen aan diverse zaagdemo's. Ook de eerste winterse BBQ georganiseerd door Dolce Vita en Grandcafé de Zaak viel in de smaak.

'Prima sfeer'
Op verschillende plaatsen in het centrum traden koren op waaronder De Rock Vocals uit Waddinxveen, Stand Together uit Schiedam, de Alphense Goldies, Castellum Junior en Con Brio uit Alphen aan den Rijn zorgden voor eigentijdse kerstoptredens met een totaal verschillend repertoire op verschillende plekken in het centrum.

De kerstactiviteiten zorgden volgens de organisatie voor een 'prima sfeer' in het Alphense centrum in dit drukke weekend voor de kerst.

 

Fotograaf: Josh Walet
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..