Nieuws

« Vorige - Volgende »

The Maribaya Reunion op 18 maart in de Rijnstreekhal

11 januari 2017 - 11:08  •  reacties

The Maribaya Reunion op 18 maart in de Rijnstreekhal

Alphen aan den Rijn - Temptation Events komt op zaterdag 18 maart 2017 met een fantastisch feest, namelijk The Maribaya Reunion. Wie kent nog deze eerste toonaangevende discotheek in Alphen aan den Rijn en de regio van medio jaren 80's tot begin 90's? Toen alom bekend in de regio waar menigeen de dansvloer heeft betreden, waar de eerste en beste dance platen werden gedraaid, de lekkerste cocktails werden geshaked en de lekkerste hamburgers werden genuttigd? 

Veel DJ-namen van weleer zullen op deze avond acte de presence geven achter de draaitafels met de meeslepende herkenbare beats uit 80's en 90's en een echte verlichte dansvloer met beelden van toen. Natuurlijk ben je deze avond omringd met vriendjes en vriendinnetjes van vroeger en het toenmalige Maribaya personeel, DJ's van toen, barkeepers en portiers!

Beleef die tijd met ons mee op deze geweldige avond in de Rijnstreekhal in Alphen aan den Rijn, waar we met z'n allen samen de herinneringen ophalen. We zullen de party area ombouwen tot een heuse discotheek uit de 80's en 90's.

Ticketverkoop
Tickets voor The Maribaya Reunion worden verkocht voor de prijs van 20 euro. De online ticketverkoop loopt via Alphens.nl

Fotograaf: Josh Walet
De Rijnstreekhal.'
De Rijnstreekhal

Sporthal waar sportverenigingen, scholen en organisaties gebruik van maken.