Nieuws

« Vorige - Volgende »

Programma Festival van Mooie Woorden is bekend

31 januari 2017 - 16:13  •  reacties

Programma Festival van Mooie Woorden is bekend

Alphen aan den Rijn - Binnen het programma is lokaal talent als Alexander de Grote en StreetliveTv te zien. Bezoekers kunnen ook rekenen op regionaal talent als Arjen Siebel, de verhalenverteller. De organisatie verwacht zeker een aantal landelijk bekende grootheden op bezoek te krijgen. Hierbij is te denken aan Erik Jan Harmens, die binnenkort weer een nieuwe roman uitbrengt of Paul Opdam, ook wel bekend als Priegel.

Internationaal
Zelfs internationaal wordt aan de weg getimmerd met een optreden van Anass Habib en zijn ensemble.

Primeur
De Alphense dichter Octay Schoon heeft nooit eerder vertaalde gedichten van de Turkse dichter en schrijver Hamdi Tanpinar (1901-1962) vertaald. Dat is een primeur! Hij gaat er daar een aantal van voordragen.

Een flink aantal Nederlandse dichters zullen uit hun werk voordragen, maar er zal ook discussie zijn, bijvoorbeeld over het fenomeen Stadsdichter.

Het Festival van Mooie Woorden wordt afgesloten met een optreden van 90 minuten door SPINVIS

Een zeer aantrekkelijk en afwisselend programma voor het hele gezin van 14.00 - 22.00 uur. De entreeprijs is 17.50 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. De eerste 100 bezoekers ontvangen een mooie dichtbundel met werk van optredende dichters.

Fotograaf: Josh Walet
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!