Nieuws

« Vorige - Volgende »

7eaven, nieuw Alphens festival op 2 en 3 september

25 februari 2017 - 18:40  •  reacties

7eaven, nieuw Alphens festival op 2 en 3 september

Alphen aan den Rijn - René Verburg is intiatiefnemer van 7eaven, waar op zaterdag house en hardstyle en op zondag techno en trance wordt gedraaid. "Ik liep al een tijdje rond met het idee en vond het inmiddels wel tijd worden om het idee ook echt uit te gaan voeren. In en rondom Amsterdam worden honderden festivals per jaar georganiseerd. Het Groene Hart biedt nog voldoende ruimte voor een nieuw, groot dance festival", vindt René. 

7eaven biedt beide dagen plaats aan zo'n vijfduizend bezoekers. Op het festival zijn twee podia te vinden, de God Stage en Cosmos Stage. Ook wordt op het terrein een lounge opgebouwd en is er ruimte foodtrucks en een kampvuur. René: "Het festival wordt voor het eerst georganiseerd, maar we gaan het wel meteen goed aanpakken! Naast genieten van de muziek, zorgen we dat de bezoekers ook heerlijk kunnen ontspannen." 

'Écht goede artiesten'
De kaartverkoop voor het festival gaat 4 maart van start. Voor die datum worden de eerste namen van de line up bekend gemaakt. "Er zijn al een aantal namen bekend, vanuit iedere genre mogen we topartiesten verwelkomen op 7eaven. Je moet geen Martin Garrix verwachten maar wel de bekende namen, écht goede artiesten", aldus René. "Daarnaast bieden we ook een podium voor talent uit de omgeving." 

Fotograaf: Josh Walet