Nieuws

« Vorige - Volgende »

Rabobank organiseert jaarlijks event voor jongeren

14 april 2017 - 10:12  •  Miranda Wigmans-Lolling  •  reacties

Rabobank organiseert jaarlijks event voor jongeren

Alphen aan den Rijn - Woningcorporaties en makelaars uit de regio zijn aanwezig om jongeren te informeren over de mogelijkheden, en de voor- en nadelen van huren en kopen.

Het evenement is bestemd voor iedereen die toe is aan een plek voor zichzelf. Of je nu wilt kopen of huren. Helen de Lange, beleidsadviseur bij Woonforte, licht het toewijzingsbeleid toe en Harriët Bijl-Atsma van notaris Kroes & Partners geeft uitleg over juridische zaken zoals het samenlevingscontract en kosten koper. Karin van Veen, financieel adviseur bij Rabobank Groene Hart Noord laat het Rabobank Hypotheek Dossier zien.

Jaarlijks evenement
De Jongerenraad van Rabobank Groene Hart Noord organiseert het evenement. Rilana de Vries is een van de organiserende Jongerenraadsleden: ‘Onze doelgroep staat voor belangrijke keuzes en dan is ondersteuning soms best prettig. Wij bieden dit aan in de vorm van een leerzaam, jaarlijks terugkerend evenement, dit keer rondom het thema starten op de woningmarkt. Voor donderdag 20 april hebben we verschillende experts uit de regio uitgenodigd, zodat jongeren ook echt te weten komen welke mogelijkheden er hier in de buurt zijn. Tijdens de twee korte presentaties van de experts wordt je ongetwijfeld een stuk wijzer. De jongeren kunnen ook een bezoekje brengen aan de experts op de  informatiemarkt. Tot slot is er een gezellige borrel. Iedereen met interesse is van harte welkom!’

Experts
Op de informatiemarkt zijn adviseurs van Woonforte Stichting MeerWonen, Kluivers Interieur- advies & ontwerp, Interpolis, Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs, de budgetcoach van Rabobank Groene Hart Noord, Makelaardij Van Brussel en Goedhart Makelaars & Taxateurs aanwezig. Er is een DJ, en de jonge ondernemers van De Vergulde Vos uit Rijpwetering zorgen voor de hapjes en drankjes.

Toegang is gratis. Wel graag even aanmelden via rabobank.nl/ghn in verband met de hapjes en drankjes. Je kunt één introducé meenemen. Het evenement wordt gehouden in het nieuwe adviescentrum van Rabobank Groene Hart Noord, Stadhuisplein 2 in Alphen aan den Rijn. De informatiemarkt is vanaf 19.00 uur geopend.   

Fotograaf: Josh Walet
Rabobank.'
Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groene Hart Noord