Nieuws

« Vorige - Volgende »

Discotrain Open Air festival komt naar Alphen

30 april 2017 - 16:48  •  reacties

Discotrain Open Air festival komt naar Alphen

Alphen aan den Rijn - Het evenemententerrein aan de Zegersplas is op 2 juli "the place to be" voor de disco liefhebbers. Een vette line-up en de beste DJ's maken hun opwachting om van Disco-Train Open Air een groot succes te maken.

De live artiesten on stage die je kunt verwachten bij dit bijzondere evenement zijn: Trafassi; bekend van de Wasmajien, LUV de populaire meidengroep uit de jaren '80, 2 Brothers On The 4th Floor met zangeres Desrée; eén van de meest succesvolle groepen uit de jaren '90, en Princ6, absoluut de beste Prince coverband in Nederland.

De beste DJ's, die je mee nemen naar de jaren '70, '80 en '90 zijn: DJ Sven, bekend van zijn Holiday Rap, waarmee hij in 44 landen op nummer 1 stond, DJ Dennis Harinck, DJ Bo Bellow, feest DJ René Verkerk, DJ Johan én DJ Jean; in de jaren '90 dé resident DJ van "The-It" en wellicht één van de bekendste DJ's.

Disco-Train is bekend van de vele evenementen waar de bezoekers in een ongedwongen sfeer losgaan op de beste en lekkerste disco en dance hits uit 70s, 80s & 90s.

De voorverkoop voor dit evenement gaat van start op maandag 8 mei om 19:00 uur.

Fotograaf: Josh Walet